PROMOVAREA TIRULUI CU ARCUL IN RANDUL COPIILOR SI TINERILOR
2011

Principiu:
Promovarea tirului cu arcul catre tineri este una dintre cele mai bune cai de a asigura dezvoltarea acestui sport in viitor. Cu cat mai multi tineri vor cunoaste aceasta minunata disciplina sportiva, cu atat mai mari sunt sansele ca numarul sportivilor sa creasca, acestia sa ajunga la nivele de performanta ridicate, datorita faptului ca incep sa practice sportul de la o varsta frageda, si nu in ultimul rand, cunoasterea tirului cu arcul de catre publicul larg sa fie mai raspandita.
In continuarea Programului demarat in 2010 cu arcurile primite de la EMAU, FRTA a achizitionat in anul 2011 noua arcuri de incepatori, care vor fi date de asemenea cluburilor. Arcurile sunt formate din crosa ROLAN si lame INTRNATURE, cu tarii de 16, 18 si 20 lbs.

Cluburile interesate sa primeasca astfel de arcuri, sunt rugate sa adreseze o cerere in acest sens Federatiei, prin e-mail (office@frta.ro) sau fax. Cererile vor fi onorate in ordinea sosirii, alocandu-se maxim 2 arcuri / club.
In cadrul acestui program, principala obligatie a acestor cluburi este sa promoveze tirul cu arcul in randul tinerilor, sa recruteze sportivi si sa participe cu ei la competitii. In cazul in care, Consiliul Director va considera ca aceasta obligatie nu este indeplinita, va decide realocarea arcurilor catre alte structuri sportive.

Federatia Romana de Tir cu Arcul
Comisia de dezvoltare
14.12.2011