Miercuri, 29 iunie 2022

Federația Română de Tir cu Arcul (FRTA) anunță că platforma online expodom.ro, magazin virtual specializat în comercializarea pavilioanelor portabile/pliabile, este noul său partener.

EXPODOM.RO vinde pavilioane portabile începând cu anul 2014, având o experiență acumulată necesară fabricării și comercializării corturilor pentru petreceri prin folosirea și închirierea acestora în calitate de organizator de evenimente.

În România, EXPODOM.RO este importator direct cu sediul în Slovacia, iar în decursul anilor precedenți a urmărit îmbunătățirea permanentă a calității produselor sale, astfel încât astăzi să poată oferi corturi profesionale de înaltă calitate. În colaborare cu tipografiile partenere, EXPODOM.RO imprimă la cerere pavilioanele conform cerințelor solicitate.

Totodată, EXPODOM.RO asigură piese de schimb pentru repararea corturilor pavilion cu structură tip acordeon la costuri reduse.

Noul Furnizor Oficial al FRTA își dorește să promoveze o imagine în care tirul cu arcul ocupă cel mai important loc și speră că această colaborare va transmite tuturor valori semnificative precum abilitatea de a atinge obiectivele propuse și de a câștiga trofee.

De aceea, EXPODOM.RO și-a propus să sprijine performanța sportivilor prin crearea unor condiții de ambianță la nivel înalt care să le permită obținerea unor rezultate cât mai bune în acest sezon competițional.

În calitate de Furnizor Oficial al FRTA, elementele de identitate vizuală ale expodom.ro vor fi prezente pe pagina oficială www.frta.ro.

Cornel MILAN (președinte FRTA): „Având în vedere principiul – ”Right on Target” – această oportunitate a apărut la fix, deoarece EXPODOM.RO va susține cu produse de profil necesare ca suport logistic în organizarea competițiilor sportive.”

Parteneriatul va dura până la sfârșitul acestui sezon competițional.

Federația Română de Tir cu Arcul

DREPT LA ȚINTĂ!