București, 23 mai 2023

BIOVITAL, se alătură prin implicarea sa în susținerea sportului la Federația Româna de Tir cu Arcul (FRTA), printr-un parteneriat încheiat pe durata anului 2023.

„Suntem încântați că BIOVITAL a acceptat această provocare de a susține tirul cu arcul românesc. Prin acest parteneriat, FRTA marchează o noua etapă în evoluția fenomenului sportiv de tir cu arcul, fiind o oportunitate binevenită care concordă cu misiunea noastră și se traduce unanim prin motto-ul FRTA: Drept la țintă!”, a declarat președintele FRTA, Cornel Răzvan MILAN.

Despre DrBiovital.ro:

SC Pune în Cos SRL, proprietarul DrBiovital.ro, s-a înființat în anul 2016 cu scopul de a aduce pe piața românească o gamă de produse terapeutice cu venin natural de Vipera Ammodytes, unice la nivel european. Ingredientele folosite în producția de parafarmateutice sunt naturale și nu conțin conservanți. Veninul de Vipera Ammodytes este cunoscut pentru proprietățile sale antireumatice, antiartritice și analgezice, relaxând mușchii și stimulând refacerea accelerată. Produsele DrBiovital sunt create pentru a atenua durerile și asigură un efect rapid, sigur și de lungă durată.

DrBiovital.ro este un brand 100% românesc creat cu capital 100% românesc.

Prin acest parteneriat BIOVITAL își dorește să vină în sprijinul sportului românesc și al sportivilor cu produsele DrBiovital. Acestea se adresează sportivilor pe segmentul recuperării. Ne dorim să atingem performanța și eficiența ajungând să fim cei mai buni în acest domeniu.