În perioada 27 – 29 mai a avut loc la Predeal Cupa Casei Regale, ediția a-II-a, evenimentul de gală organizat de Federația Română de Tir cu Arcul (FRTA).

Competiția aflată sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principele Radu a adunat sportivi din toate categoriile, înscriși pentru probele masculine și feminine de arc olimpic, arc compound și arc barebow.

Conform criteriului de decernare a trofeului, au adunat puncte sportivii care au reprezentat în concurs unul dintre cele 23 de cluburi participante la 16 categorii de probă, de la 13 ani la master.

Ierarhia ediției din acest an, ca urmare a totalului de puncte acumulate a fost următoarea: 1. CS Redpoint Oradea 59p.; 2. CS Viitorul Belcești 50p. și 3. CSS Unirea Iași 33p.

Festivitatea de premiere a fost oficiată de Alteța Sa Regală Principesa Sofia, alături de campioana olimpică la scrimă, Ana Maria POPESCU (Brânză), precum și de alte personalități locale, reprezentanți din domeniul public.

Felicitări tuturor performerilor acestui eveniment de înaltă ținută! Pentru mai multe detalii, puteți accesa rezultatele complete ale competiției.

FRTA mulțumește tuturor celor care s-au implicat activ în organizare, în special reprezentanților Primăriei Orașului Predeal, gazda evenimentului, pentru ospitalitatea de care au dat dovadă!