Logo_FRTALa prima competitie pe distante lungi de anul acesta, am avut placerea de a avea alaturi de noi Lotul National Masculin de Arc Olimpic al Poloniei. Cei sase sportivi din Polonia au fost: Rafal Dobrowolski, Jacek Proc, Piotr Piatek, Piotr Nowak, Slawomir Naploszek si Maciej Faldzinski, insotiti de antrenorul Josef Basciuk. Din partea Romaniei au participat aproape toti membrii Loturilor Nationale de Seniori, Senioare, Juniori, Junioare, Juniori 2 si Junioare 2 de la Arc Olimpic.
Primii trei sportivi enumerati din delegatia oaspetilor, au fost membrii Echipei Nationale care a reprezentat Polonia la Jocurile Olimpice de la Beijing 2008. In momentul de fata, Polonia se afla in aceeasi situatie cu noi din punct de vedere al calificarii barbatilor la Jocurile Olimpice de la Londra 2012, si anume – ne vom confrunta la Campionatele Europene de la Amsterdam si la Cupa Mondiala de la Ogden pentru locurile cota ramase disponibile.
Desi la aceasta prima intalnire amicala polonezii au fost mai buni ca noi, vom face tot posibilul ca la competitiile de calificare, clasamentul final sa arate invers.

Vezi rezultatele competitiei aici -> Link