Cu ocazia Zilei Naționale a Regalității, Federația Română de Tir cu Arcul (FRTA) adresează felicitări și calde urări de sănătate Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei române, Alteței Sale Regale Principele Radu al României și întregii Familii Regale.

În acest context, sunt organizate diferite activități în Capitală şi în țară. FRTA va participa în calitate de invitat la Garden Party ce va avea loc pe peluza din curtea Palatului Elisabeta, reședința regală din București. Anul acesta, tradiția evenimentului este reluată după o întrerupere de cinci ani.

FRTA se află încă din anul 2011 sub Înaltul Patronaj al ASR Principele Radu, având onoarea de a-i fi acordată recunoașterea și sprijinirea publică ca urmare a  activității sale ce se circumscrie Viziunii pe 30 de ani a Casei Regale a României.

Familia Regală a României, prin toți membrii săi, prin toate activitățile și proiectele sale, promovează imaginea pozitivă a României în străinătate, sprijină cauza persoanelor defavorizate, încurajează tinerele talente și spiritul antreprenorial românesc și reprezintă o punte de legătură între românii din țară și cei din afara ei, între trecut, prezent și viitor.

Astfel, în perioada 24-26 mai 2024, FRTA va organiza, la Predeal, cea de-a IVa ediție a Cupei Casei Regale la tir cu arcul. Pentru detalii, accesați programul competiției.

La mulți ani, Casei Majestății Sale Custodele Coroanei și întregii Familii Regale.