FEDERATIA ROMANA DE TIR CU ARCUL

SISTEMUL  COMPETITIONAL

APLICAT PENTRU PROBELE DE TIR CU ARCUL

CAPITOLUL 1

  1. INTRODUCERE,

Prezentul sistem competitional reactualizat, cuprinde reglementari ale desfasurarii competitiilor interne si internationale pentru toate categoriile la Diviziile Recurve , Compound si Arc Traditional.

Acest sistem este un ghid, indrumar, avind  drept scop creerea unui cadru general accesibil intelegerii, atit de persoane avizate , dar si mai putin cunoscatoare in ale tirului cu arcul, privind organizarea si desfasurarea programelor competitionale anuale.

Consideram ca, citirea si asimilarea  continutului sau macar a unor date prezentate, va asigura o acuratete in gindirea sportivilor, contribuind astfel, in acelasi timp , la stimularea obtinerii unor rezultate superioare , precum si la promovarea de noi elemente cu perspectiva.

In baza prevederilor prezentului ‘’Sistem Competitional’’ organizarii concursurilor cuprinse in calendarele competitionale anuale , aprobate , intocmesc si difuzeaza in termen regulamentele respective, conform modelului anexat.

Actualul ‘’Sistem Competitional’’ cuprinde doar rezumativ si informativ precizarii, privind dreptul si conditiile de participare a tuturor categoriilor de virsta , la toate tipurile de concursuri, ale domeniului tirului cu arcul.

Racordarea cerintelor si a datelor inscrise devine si este obligatorie pentru toate strucutrile sportive afiliate in urma aplicarii Legii 69/2000 la Federatia Romana de Tir cu Arcul.

<< Inapoi la REGULAMENTE<<