Federația Română de Tir cu Arcul (FRTA) organizează în perioada 31 mai – 02 iunie, Cupa Federației la Arc Tradițional și Bowhunter Unlimited Compound, competiție outdoor ce se regăsește în calendarul oficial. Evenimentul va avea loc în localitatea Ocna de Jos din județul Harghita.

Ediția din acest an se va desfășura în premieră într-o zonă pitorească ce datează din anul 1803 care aparține administrativ teritorial de comuna Praid, vestită pentru salina din localitate.

Gazda acestei competiții este ACS SZIRTISAS HARGHITA, un club din localitatea Ocna de Jos, care numără aproximativ 1500 de locuitori.

Ca mod de desfășurare, la calificări se vor trage de la distanțe variabile în ținte 3D, tradiționale, omologate de World Archery. Meciurile eliminatorii şi finalele se vor disputa în sistem cumulativ, pentru toate categoriile de vârstă, masculin şi feminin.

Pentru detalii, puteți accesa PROGRAMUL EVENIMENTULUI.

Așadar, toți arcașii tradiționaliști, dar şi cei pasionați de tir cu arcul sub toate formele, vor avea parte de o experiență inedită în localitatea de pe malul pârâului Corund, unde pot alege să concureze sau să urmărească în acest weekend, la Ocna de Jos, un eveniment sportiv outdoor interesant.

Mult succes tuturor! Drept la țintă!