Cu ocazia Zilei Naționale a Regalității, 10 mai 2023, Federația Română de Tir cu Arcul (FRTA) adresează un mesaj de felicitare Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei române, Alteței Sale Regale Principele Radu al României și întregii Familii Regale:

Majestatea Voastră,

La sărbătoarea Zilei Naționale a Regalității, cu deosebită bucurie şi stimă, adresăm întregii Familii Regale felicitări și calde urări de sănătate.

Mulțumim Alteței Sale Regale Principele Radu pentru onoarea de a acorda recunoașterea și sprijinirea publică a FRTA încă din anul 2011, ca urmare a  activității sale ce se circumscrie Viziunii pe 30 de ani a Casei Regale a României.

Familia Regală a României a fost mereu aproape de români. Membrii săi au luptat, au fost adevărați ambasadori ai intereselor României. Determinarea, demnitatea şi onoarea de care au dat dovadă în acțiunile lor sunt repere morale pe care societatea le prețuiește şi bune exemple pentru generațiile actuale şi pentru cele care ne vor urma.

De aceea, în perioada 26-28 mai 2023, FRTA va organiza, la Predeal, Cupa Casei Regale la tir cu arcul sub Înaltul Patronaj al ASR Principele Radu.

La mulți ani, Casei Majestății Sale Custodele Coroanei și întregii Familii Regale.