Competițiile oficiale din calendarul sezonului 2023 continuă cu un eveniment intern – Cupa României la arc olimpic, arc compound și arc barebow. Concursul se va desfășura la Aninoasa, județul Hunedoara, în weekendul 12 – 14.05.2023 și este organizat de Federația Română de Tir cu Arcul (FRTA).

Cupa României reprezintă cel mai important trofeu pentru competițiile interne outdoor, fiind totodată al doilea concurs major al sezonului în aer liber, după campionatul național,

La startul competiției se vor alinia sportivi de la CSA Steaua București, CS Crișul Oradea, SCM Deva, CSM Târgu Mureș, CSO Aninoasa, CSM Iași, ACS Arcașii Mureșului Marosszéki Ijaszok,
ACS Black Arrow Belcești, CSO Retezatul Hațeg, CS Redpoint Oradea, CS Gloriosa București, Crișul Chișineu Criș, CS Saga Bacău, CS Aktiv București, CS Vektor București și CSM Bacău.

Competiția se va desfășura pentru toate categoriile de vârstă, atât la masculin cât și la feminin, conform regulamentelor FRTA outdoor.

Participanții înscriși vor trage în calificări, meciuri eliminatorii și finale în două runde de la o distanță cuprinsă între 25 și 70m, în funcție de probă și categorie de vârstă.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa programul competiției.

Mult succes tuturor participanților! Drept la țintă!