București, 10 mai 2022

ColorEscu a devenit un partener important al Federației Române de Tir cu Arcul (FRTA), colaborarea din acest an derulându-se până la sfârșitul sezonului competițional 2022. ColorEscu va echipa pentru competiție întreg lotul României și va oferi ținute de prezentare oficială, organizația noastră fiind încântată că sportivii vor beneficia de echipamente de calitate, inovatoare, precum echipele importante ale lumii.

„Suntem încântați de acest parteneriat pentru FRTA, în primul rând, pentru că vom avea o imagine unitară o dată cu utilizarea echipamentului oficial de către sportivii reprezentativi, având totodată o identitate clară, cu un mesaj specific românesc. Alături de partenerul ColorEscu avem ocazia să exprimăm prin această formă de personificare vizuală valorile disciplinei sportive, cu răbdare, precizie și concentrare”, a declarat Cornel-Răzvan MILAN, președinte FRTA.

”Pentru noi este o onoare să fim parteneri ai FRTA. Hainele și accesoriile noastre cu spirit românesc sunt inspirate de românii puternici și mândri de țara pe care o reprezintă. Așadar, sportivii ne-au fost mereu aproape. Creațiile ColorEscu și-au pus amprenta pe echipe care ne reprezintă în sporturi precum atletismul, canotajul, scrima, înotul, ciclismul, darts-ul și, iată, acum, tirul cu arcul. De la fiecare am avut de învățat și la fiecare admirăm acele calități care îi ajută în drumul spre succes”, a declarat Claudiu BĂJAN, Fondator, ColorEscu.

Echipamentul va fi confecționat în exclusivitate pentru echipa de tir cu arcul a României. Materialele folosite și realizarea echipamentului în sine au la baza cele mai noi tehnologii folosite de ColorEscu special pentru sportivii de performanță.

Noul echipament de competiție pentru probele de tir cu arcul va fi de culoare albă și va conține culorile drapelului României prin intermediul unor inserții roșii, galbene și albastre pe fața și pe spatele tricoului. Elementele identitare FRTA se vor regăsi în designul tricoului, care simulează pana de săgeată, interpretată sub forma unui „V” ce păstrează însă esența elementelor tradiționale românești.

Echipamentul este proiectat să asigure menținerea unei temperaturi optime a corpului atletului. Noul material cu țesătură dublă oferă echipamentului nu doar un design elegant, dar si o rezistență îmbunătățită. Croiala dinamică, ce urmează formele anatomice permite circulația aerului și ușurează mișcările sportivilor în timpul concursului.

Despre ColorEscu

ColorEscu este unul dintre cei mai importanți jucători din piața autohtonă de fashion și a devenit cunoscut pentru că a pus ”românescul” la loc de cinste. Prin reinterpretarea simbolurilor românești într-o notă modernă, ColorEscu le-a readus în atenția tuturor imprimându-le sau brodându-le pe haine de calitate, care pot fi purtate zi de zi.

Înființat în 2012, ColorEscu a devenit prima alegere pentru cei care vor să ofere cadouri și suveniruri românești originale, cu design special.

Dragul de românesc și admirația față de valorile noastre naționale au adus acest brand aproape de comunitatea sportivilor. Poartă semnătura ColorEscu echipamente ale sportivilor din canotaj, scrimă, atletism, ciclism, darts și acum tir cu arcul.

Găsiți produsele ColorEscu în showroom-ul din București și în magazinul online www.colorescu.ro.