Ultimele două participări ale reprezentanților României la competițiile internaționale au însemnat, practic, realizarea noilor recorduri naționale în probele de arc olimpic și arc compound. Sportivii noștri au reușit săptămâna trecută să depășească performanțele în Grand Prix-ul de la Plovdiv (Bulgaria), respectiv în Slovenia, la Kamnik, în cadrul competiției Cupa Veronica.

Așadar, la juniori, Mario ȚÎMPU a reușit să îmbunătățească vechiul record național – 649p. – în proba de arc olimpic masculin, punctând 652p. după două trageri a câte 36 de săgeți

De asemenea, la juniori, după performanța reușită de Teodor VLAD la compound individual (n.red.- 688p. record național), Andreea ALBU a corectat la rândul său recordul național la compound individual feminin, de la 671p. la 675p. în cele două sesiuni de 36. În consecință, vechiul record național la compound echipe mixte a fost doborât de aceiași Vlad și Albu, aceștia reușind un „+12”, de la 1351 la 1363p.

La categoria cadeți, Bernadett HARAGOS a reușit să obțină recordul național la proba feminină de arc compound individual cu o performanță de 145p. Performanța a fost înregistrată în Slovenia, la Cupa Veronica.

Felicitări tuturor! Drept la țintă!