sursa foto: worldarchery

Mădălina Amăistroaie se află într-o perioadă intensă de pregătire înaintea Turneului Final de Calificare Jocurile Olimpice de la Paris 2024. La Cupa Mondială susținută în Yecheon, Coreea de Sud din perioada 19-25 mai sportiva și-a egalat recordul național deținut pe 70 de metri cu scorul de 652 puncte în proba de calificare.

La concursul World Ranking Conquest Cup din Istanbul, Turcia care a avut loc în perioada 27-29 mai sportiva a avut un parcurs foarte bun în meciurile eliminatorii trăgând finala de aur unde a fost învinsă cu scorul de 6-4 de o sportivă din Turcia. La competiția World Ranking Veronica Cup din Kamnik, Slovenia din perioada 30 mai-2 iunie sportiva a reușit să mai acceadă la o finală de aur în aceeași săptămână unde ratează medalia de aur la săgeata de baraj.

Cu cele două clasări pe podium unde a cucerit  medaliile de argint sportiva a urcat pe locul 30 în clasamentul mondial fiind cu un pas mai aproape de biletul la Paris, urmând ca luna aceasta să participe la 3 competiții importante: Grand Prix de Seniori în Croația, Cupa Mondială de Seniori Antalya și Turneul Final de Calificare la Jocurile Olimpice de la Paris.