sursa foto: facebook/constantin.frai

Federația Română de Tir cu Arcul (FRTA) și-a desemnat micii campioni naționali de indoor weekendul trecut în cadrul competiției din calendarul competițional oficial intern – Campionatul Național Indoor de tir cu arcul (copii, cadeți și juniori II) pentru categoriile de vârstă U13 – U18. Ediția de sală din acest an a fost organizata la Iași de către FRTA, între 3 și 5 martie, în colaborare cu CSM-ul din localitate.

Micii sportivi au concurat pentru medaliile probelor de arc olimpic, compound și barebow. S-au acordat titluri de campion național atât la echipe cât și individual.

Finalele pe echipe (masculin, feminin și mixte) s-au desfășurat la toate categoriile de vârstă, astfel că, SCM Deva și-a adjudecat 4 titluri de campioană din cele 8 categorii înregistrate în programul concursului.

La arc olimpic, au triumfat la echipe sportivii cluburilor din Deva și din Rădăuți, iar la compound, clubul SCM Deva a împărțit medaliile cu CS Crișul Oradea, CSM Bacău, CS Menumorut Biharia și CS Vektor Sibiu. La divizia barebow, competiția a fost câștigată de echipa clubului CS Menumorut Biharia la U15.

Rezultatele finale detaliate, click aici.

Felicitări campionilor și succes pe mai departe, onoare tuturor participanților!