CAPITOLUL 3

  1. PARTICIPANTI

Copii si cadetii pot participa numai la competitiile special organizate pentru virsta lor.

Participarea unur sportivi, din cadrul unei categorii de virsta inferioara , intr-o categorie superioara este admisa numai  Juniorilor, astfel;

    • Numai Juniorii II – mici la Juniori I –mari,
    • Numai Junirori I- mari la Seniori,
    • Nu se mai accepta –permite alte combinatii, dupa cerinte ad-hoc( exemplu – cadeti la Jun II sau I , sau JunII la Sen.

Inscrierea intr-o competitie oficiala –interna ( de international nici nu poate fi voraba) a unui sportiv in categoria  de virsta  imediat urmatoare, superioara,se poate face numai doar ,daca sportivii respectivi pot indeplinii minim categoria de clasificare sportiva dovedita si verificata pe plan local in concursuri anterioare.

CAPITOLUL 4

  1. PREZENTAREA  CARNETELOR DE LEGITIMARE

Fiecare persoana  care participa intr-o competitie, trebuie sa fie in posesia unui

carnet de legitimare sportiva.

4.1.   Carnetul de legitimare pentru fiecare sportiv in parte trebuie prezentat le sedinta            tehnica a oricarui concurs, indiferent de nivelul /categoria acestuia in vederea validarii inscrieri, anterioare si celei finale . Carnetele tuturor sportivilor inscrisi/validati ramin la secretariatul concursului pina la inchiderea acestuia.Numai in cazuri majore pentru sportivii din localitatea  organizatoare competitiei, acestea pot fi prezentate cu minim o ora inaintea inceperii concursului.

    1. Carnetul de legitimare trebuie sa cuprinda;
    • datele personale ale sportivului.
    • fotografia cit mai recenta a sportivului (nu mai veche de doi ani), cu stampila emitentului .

– denumirea structuri sportive, respectiv a clubului de apartenenta a sportivului.

    1. Viza anuala , care sa cuprinda si numarul si data chitantei  de confirmare a

platii taxei, stampila si semnatura organului abilitat.Vizele anuale se vor face in perioada ianuarie- februarie a fiecarui an calendaristic, precedind inscrierile pentru participarea la Campionatul National Indoor.

4.3. Viza medicala , este obligatorie. Aceasta trebuie trecuta inregistrata in carnetul de legitimare si constant efectuata de doua ori pe an , la inceputul fiecarui semestru.Pentru sportivi de lot national , viza medicala trebuie efectuata de cel putin trei ori pe an.

<< Inapoi la REGULAMENTE<<