Primăvara acestui an a dat startul competițiilor de tir cu arcul în aer liber. Federația Română de Tir cu Arcul (FRTA) organizează în perioada 29.04 – 01.05.2022, la Aninoasa și la București două competiții outdoor care se regăsesc în calendarul competițional oficial.

CUPA PRIMĂVERII pentru Arc Tradițional și Bowhunter Compound Unlimited va avea loc în Capitală, în cadrul Complexului Sportiv „Olimpia” și va aduna la start sportivi de la cele mai bune cluburi din țară la disciplinele mai sus menționate.

În aceeași perioadă, FRTA va organiza împreună cu CSO Aninoasa în orașul hunedorean din Valea Jiului CUPA FEDERAȚIEI, competiție outdoor pentru toate categoriile care participă în probele de arc olimpic, arc compound și barebow.

În ambele competiții ce se vor desfășura în acest week-end vor participa reprezentanții cluburilor CS Saikyo, CSO Retezatul Hațeg, Gloriosa București, Redpoint Oradea, CS Aktiv București, SCM Deva, Citadel Artemis, CS Crișul Chișineu-Criș, CS Besta București, CS ATAC Roșiorii de Vede, CSM Târgu Mureș, CS Lamont, CS Șoimii de Mureș, CS Vektor Sibiu, Fitnext Arad, ACS Arcași Mureșului Marosszéki Íjászok, Carpathian Archery Sibiu și CSA Steaua București.

Așadar, cei pasionați de tir cu arcul sub toate formele pot alege să urmărească în acest week-end, fie la București, ori la Aninoasa, la poalele Munților Parâng, evenimente sportive outdoor interesante în cadrul unei experiențe inedite, suntem convinși.

Mult succes tuturor participanților!