Lotul olimpic, format din Mădălina AMĂISTROAIE şi Beatrice MIKLOS, va pleca într-un cantonament de pregătire în perioada 17 – 31 martie ac. în Turcia, urmând ca apoi să participe la primul turneu al sezonului de outdoor, International Kahraman Bagatir Spring Arrows, care va avea loc în Antalya între 3 – 7 aprilie 2024.

Elevele antrenorului Viorel HĂBIAN vor participa la această acțiune care face parte din planul de pregătire a lotului pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris.

Locația este o variantă optimă pentru pregătirea sezonului în aer liber care începe din aprilie şi culminează cu jocurile olimpice de vară din acest an (august 2024).

După cele două săptămâni de pregătire centralizată, reprezentantele noastre vor participa la concursul de verificare alături de majoritatea sportivilor candidați pentru participarea la olimpiadă, având totodată posibilitatea de evaluare a nivelului inițial de formă sportivă în vederea calificării la JO.

De altfel, în aceeași locație se va disputa a-III-a etapă de Cupă Mondială, ce se va desfășura între 14 – 17 iunie şi care va însemna practic ultima șansă de calificare la JO Paris 2024. Este, în fapt, un bun prilej de simulare în condiții de competiție pentru ceea ce va urma în următoarea perioadă pentru sportivele noastre.

Delegația României a plecat de duminică, 17 martie, de la Cluj spre Antalya.

Mult succes! Drept la țintă!