FEDERATIA ROMANA DE TI R CU ARCUL

 

3.REGULAMENTUL CUPE FEDERALE OUTDOOR

( toate categoriile B+F, indv. si echipe)

Cupa Primaverii-/Cupa Federatiei /Cupa Romaniei

 

Organizare- Competitia este organizata de F.R.T.A si Clubul desmnat coorganizator conform calendarului competitional pe anul in curs.

Clubul coorganizator are obligatia in a asigura un spatiu adecvat pentru situatii ocazionate cu recoltarea de probe Doping

Probe – Calificare -1 FITA sau OR ( 2×70,2×60) si eliminatorii si finale(70m/60m); 2×50+2×30; 2×25+2×18.Dimensiunile tintelor pe distante si categorii sunt cele specificate in regulamentul pt. CN Outdoor.

Diviziile ;Recurve si Compound

Arbitri delegati FRTA ;Director de concurs/Delegat tehnic/Asistent

Participanti;

Participarea este libera, fara restrictii de baremuri cifice obtinute anterior. Prezentarea carnetelor de legitimare pentru validarea categoriei este indispensabila si obligatorie.

Clasamente;

Clasamentul se intocmeste individual si pe echipe pentru toate

categoriile de vitrsta participante separat Baieti si Fete.

CUPA …. editia …. se va acorda in urma intocmirii unui clasament general pe sectii ( cluburi , asociatii) participante, prin cumularea punctelor obtinute la fiecare categorie de virsta in parte , dupa sistemul olimpic de apreciere (7,5,4,3,2,1) al locurilor ocupate din clasamentele individuale.Cistigatoarea se departajeaza astfel prin obtinerea celui mai mare numar de puncte. In caz de egalitate, cei in cauza vor desemna fiecare cite un sportiv, care vor trage un baraj de trei sageti sau in caz de o noua egalitate , serii de cite o sageata pina la departajarea finala.Pt. departajare in caz de egalitate se cumuleaza toate rezultatele cifrice trase sau rezultatul cel mai mare al categoriei respective. Tragerea de baraj este dificila datorita bugetului de timp.

Premiere;

Primilor trei clasati , din cadrul fiecarei categorii de virsta, li se vor

acorda de catre Federatie, diplome. Eventualii sponsori din partea coorganizatorilor si alti pot acorda premii in bani sau obiecte dupa cum vor crede acestia de cuvinta.

Termen de inscriere; maxim 10 zile la sediul FRTA si la Clubul coorganizator ,inainte de inceperea competitiei Cei ce nu vor trimite inscrierile in termenul stabilit NU VOR FI PRIMITI in compertitie, sub nici o forma sau motiv. Daca se accepta participarea in concurs , aceasta se v-a face numai fara omologarea rezultatelor sau cu achitarea unei supra texe de participare .

Conditii administrative;

Cheltuielile de organizare, tinte, transport , cazare, masa arbitrii

delegati FRTA si baremuri arbitrii secundari, minuitori materiale, vor fi suportate de catre Federatie.

Cheltuieli de participare , transport, cazare, intretinere, taxe de

participare vor fi suportate de catre cluburile participante.

Tinuta sportiva;

Spotivi participanti la competitie, antrenori, arbitrii, si toate persoanele

implicate , trebuie sa aiba o tinuta adecvata si regulamentara, (conform statutului FRTA).

Pentru asigurarea cazarii si a mesei

Dispozitii Finale:

Federatia isi rezerva dreptul de a aduce eventuale modificari

prezentului regulament, precizari si amendamente, ce vor fi aduse la cunostinta , spre aplicare in cadrul Sedintei Tehnice.

<< Inapoi la REGULAMENTE<<